program uživo
05:30 Krunica- Slavna otajstva
07:10 Duhovni poticaj - Živo vrelo

Pitajte svećenika

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (radio-mir@medjugorje.hr) i na mobitel sms porukom (063 455 655).

15.03.2018. - O potvrdama za kumstvo. Fra Perica Ostojić

30.04.2018.- „Trebamo li kao katolici opomenuti parove koji nevjenčani zajedno žive te njihove roditelje koji to očito odobravaju, a istodobno su aktivni u župnim zajednicama? Bi li ih trebao svećenik upozoriti? Mogu li takvi parovi i njihovi roditelji čitat u crkvi, pjevat i slične aktivnosti? Meni se to čini Božesačuvaj kako za djecu tako i za sve one koji znaju, a ništa ne poduzimaju, mogu li ja prići roditeljima i svećeniku i kazat da ne želim da sv. misu oni svojom pjesmom „uveličavaju?“Fra Stipan Klarić.

13.03.2018. - Tko može ispovijedati i tko se  može ispovijedati? Fra Stipan Klarić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...