program uživo
22:30 Molitva povečerja
23:00 U Očevoj ruci

Posjetili smo dio župe Međugorje

Posjetili smo dio župe Međugorje

„Nas krunica hrani“ u doslovnom nam je značenju izgovorila jedna vjernica iz Šurmanaca koja ispred crkve u tom mjestu prodaje rukom izrađene krunice. Šurmance, odnosno malu mjesnu crkvu župe Međugorje,posjetili smo na svetkovinu Bezgrješnoga Začeća, u danu otvaranja izvanredne jubilarne godine posvećene Božjemu milosrđu.

Ta je crkva posvećena Milosrdnom Isusu, u njoj se čuvaju moći I. kategorije, djelić kosti sv. Faustine, ikona Milosrdnog Isusa po kojoj se dogodilo čudo ozdravljenja uzeto kao dokaz svetosti sv. Faustine. Uvjerili smo se kako se do te crkve na samoj Neretvi spuštaju brojni međugorski hodočasnici. Reportažni osvrt Višnje Spajić.

Foto galerija: 

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...