program uživo
06:00 Gospina poruka i pjesma Majci Mira
06:15 Jutarnja molitva

Betlehem ispred crkve sv.Jakova

Betlehem ispred crkve sv.Jakova

I ove godine kao i nekoliko prethodnih godina djevojke i mladići iz zajednice Cenacolo su pripremili uprizorenje betlehemskih događaja i Isusova rođenja za sve hodočasnike i župljane župe Međugorje. Jaslice su već prikazane na Badnjak ali ih svakako možete pogledati i 31.prosinca i 1.siječnja nakon večernje svete mise koja počinje u 18 sati.

Osim ova dva dana uprizorenje živih jaslica možete pogledati i danas, 28.12. nakon svete mise za djecu u 15 sati.

S obzirom koliko ovaj događaj izaziva veliku pozornost ali i oduševljenje gledatelja odlučili smo razgovarati s članovima Zajednice i saznati kako i koliko se pripremaju za ovaj događaj, tko stoji iza likova Marije i Josipa te koje su novosti ove godine u odnosu na prethodne.
Poslušajte u audiozapisu razgovor naše kolegice Vedrane Vidović s Mateom Buljat, jednom od članica Zajednice, kojeg smo emitirali uoči prvog uprizorenja na Badnjak.

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...