program uživo
06:15 Jutarnja molitva
06:30 Pozdrav iz studija

Nisam htio biti ono što jesam, htio sam se praviti frajer

Nisam htio biti ono što jesam, htio sam se praviti frajer

Još jedno izdanje emisije Zrcalo posvećeno je Zajednici Cenacolo. Ovaj ponedjeljak mogli smo čuti još životnu priču bivšeg ovisnika, koji je kroz svoj primjer pokazao kako ipak postoji put izlaska iz pakla ovisnost.

Inače, Danko je s 20 godina ušao u Zajednicu, danas ima 22, a sa 13 godina je počeo pušiti  joint. Kako je on rastao i droge su bivale sve teže i jače. S 20 godina je doživio slom, točno za rođendan doma ga je dočekala obitelj i djevojka i tad je bio svjestan kako treba pomoć kojoj se dotada odupirao. Kako je dalje tekao njegov žinotni put poslušajte na linku https://www.youtube.com/watch?v=AhfJ-tDvEao&feature=youtu.be, gdje možete čuti cijelu emisiju Zrcalo, urednice i voditeljice Marije Dugandžić. 

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...