program uživo
06:00 Gospina poruka i pjesma Majci Mira
06:15 Jutarnja molitva

Nakon Međugorja znali smo da će doći do promjene

Nakon Međugorja znali smo da će doći do promjene

Predstavljanje knjige Baraka koja je nahranila milijun djece održat će se u srijedu,13. travnja u 19 sati u dvorani Ivana Pavla II. u Međugorju. Organizatori su: Mary's Meals BiH, Župni ured Međugorje, Informativni centar Mir Međugorje, Društvo vodiča za hodočasnike u Međugorju. Kako je najavljeno, o knjizi će u srijedu u Međugorju govoriti: autor knjige Magnus MacFarlane-Barrow, dr. Željka Markić te Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum. Magnus i njegovi roditelji svjedočili su na prošlogodišnjem Festivalu mladih u Međugorju. Bilo je to jako dirljivo svjedočanstvo i zato smo ga odlučili ponovno podijeliti s vama.

Poslušajte audiozapis.

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...