program uživo
06:15 Jutarnja molitva
06:30 Pozdrav iz studija

Međugorje - njihova prva bračna destinacija

Međugorje - njihova prva bračna destinacija

Volimo slušati Agape, Molimo zajedno radosna srca, iskustva ljudi iz Cenacola, obraćenja drugih ljudi, postali smo podupiratelji jer želimo da ovaj radio idalje živi, istaknuli su naši vjerni slušatelji Klaudija i Zoran Šunjić gostujući u našem studiju u jutarnjem programu. Kažu kako ih raduje duhovna glazba koju čujemo ali i probrana svjetovna glazba. U braku su 4 dana, a upoznali su se na katakumenskim susretima u Žepču. Žele graditi kršćansku obitelj i biti otvoreni životu. Kolegici Višnji Spajić ispričali su i zašto su Međugorje izabrali za svoje prvo bračno putovanje, te uopće značaj Međugorja u njihovom životu.

Poslušajte audiozapis.

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...