program uživo
02:15 Glazba
03:15 Glazba

Međunarodni susreti u Međugorju se nastavljaju

Međunarodni susreti u Međugorju se nastavljaju

Međunarodni susreti u Međugorju se nastavljaju

U Međugorju je u tijeku 24. međunarodni susret  organizatora hodočašća, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina  vezanih za Međugorje, počeo je jučer u popodnevnim satima i trajat će do petka, 3. ožujka. Održava se pod geslom: "Da ljubav vaša sve više raste (Fil 1, 9) Susret je okupio oko 260 ljudi iz 28 zemalja. 

Danas je prvi dan cjelodnevnog programa, sudionici su se okupili jutros u 9 sati na Klanjanju Presvetom oltarskom sakramentu, uslijedilo je potom predavanje međugorskog župnika fra Marinka Šakote. Popodnevni dio počinje u 15 sati radom po jezičnim skupinama – kojih je 10, te će se nastaviti večernjim molitvenim programom u međugorskoj crkvi.

Prije početka jutarnjega programa u 9 sati s jednom od sudionica susreta razgovarala je kolegica Višnja Spajić, a nakon nje o važnosti ovakvih susreta za same voditelje te o organizacijskim pojedinostima govori Marija Dugandžić. Poslušajte audiozapis.
 

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...