program uživo
18:00 Sv. Misa - izravni prijenos iz crkve sv. Jakova
19:00 Glazba

Međunarodni susreti u Međugorju se nastavljaju

Međunarodni susreti u Međugorju se nastavljaju

Međunarodni susreti u Međugorju se nastavljaju

U Međugorju je u tijeku 24. međunarodni susret  organizatora hodočašća, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina  vezanih za Međugorje, počeo je jučer u popodnevnim satima i trajat će do petka, 3. ožujka. Održava se pod geslom: "Da ljubav vaša sve više raste (Fil 1, 9) Susret je okupio oko 260 ljudi iz 28 zemalja. 

Danas je prvi dan cjelodnevnog programa, sudionici su se okupili jutros u 9 sati na Klanjanju Presvetom oltarskom sakramentu, uslijedilo je potom predavanje međugorskog župnika fra Marinka Šakote. Popodnevni dio počinje u 15 sati radom po jezičnim skupinama – kojih je 10, te će se nastaviti večernjim molitvenim programom u međugorskoj crkvi.

Prije početka jutarnjega programa u 9 sati s jednom od sudionica susreta razgovarala je kolegica Višnja Spajić, a nakon nje o važnosti ovakvih susreta za same voditelje te o organizacijskim pojedinostima govori Marija Dugandžić. Poslušajte audiozapis.
 

novosti iz Crkve

Blagdan Svih svetih
Objavljeno 01.11.2017.
Sveta Faustyna Kowalska
Objavljeno 05.10.2017.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...