program uživo
10:00 Najava programa
10:15 Ex cathedra

Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji u Splitu

Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji u Splitu

Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji u Splitu

Ured za pastoral obitelji Splitsko-makarske nadbiskupije i Bračno i obiteljsko savjetovalište (BiOS) u Godini očinstva, a ususret Trećem nacionalnom susretu hrvatskih katoličkih obitelji u Solinu 2018. godine danas po peti put za redom priređuju obilježavanje Međunarodnog dana obitelji susretom i tribinom o temi „Kvalitetnim očinstvom do sretne obitelji". Susret će se održati večeras u 19 sati u prostorijama spomenutog savjetovališta u Splitu, a više o svemu saznala je kolegica Ivana Čilić u razgovoru s dr.Anitom Strujić Vladanović, voditeljicom Bračnog i obiteljskog savjetovališta u Splitu. Poslušajte audiozapis.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...