program uživo
15:45 Vijesti iz života Crkve
16:55 Vijesti iz Međugorja

Papa uputio poruku sudionicima 59. međunarodnog vojnog hodočašća u Lurd

Papa uputio poruku sudionicima 59. međunarodnog vojnog hodočašća u Lurd

Papa uputio poruku sudionicima 59. međunarodnog vojnog hodočašća u Lurd

U ovim vremenima previranja bitno je imati na umu da je mir dar koji ljudi ne smiju nikada prestati tražiti, istaknuo je papa Franjo u poruci sudionicima 59. međunarodnog vojnog hodočašća katoličkih vojnih kapelana u Lurd, koje će se održati od 19. do 21. svibnja. Tema ovog hodočašća je „Daruj nam mir", a na njemu će sudjelovati oko 12 000 kapelana iz četrdesetak zemalja. U poruci Papa zahvaljuje svima koji djeluju oko ponovne uspostave mira ili na njezinom održavanju te poziva vjernike da se mole za pomirenje. Vojne kapelane Papa poziva da gledaju Krista kako bi pobijedili zlo i mržnju i bili pravi svjedoci istine. Na kraju izražava blizinu i podršku svima onima koji su pod oružjem, posebno na opasnim područjima te sve povjerava zaštiti Gospe Lurdske.
 

novosti iz Crkve

Svećeničko ređenje u Mostaru
Objavljeno 20.6.2017.
Proslava sv. Ante u Bugojnu
Objavljeno 13.6.2017.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...