program uživo
12:45 Kutak za podupiratelje
13:15 Top ljestvica duhovne glazbe

Predstavljen projekt izgradnje objekta "Dom fra Mladen Hrkać" u Zagrebu

Predstavljen projekt izgradnje objekta "Dom fra Mladen Hrkać" u Zagrebu

Predstavljen projekt izgradnje objekta "Dom fra Mladen Hrkać" u Zagrebu

U današnjem Popodnevnom mozaiku predstavili smo novosti iz humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. Udruga je, naime, zajedno s Uredom za informiranje Europskog parlamenta u BiH , jučer u Zagrebu predstavila početak projekta izgradnje objekta "Dom fra Mladen Hrkać" koji će biti izgrađen u zagrebačkoj Dubravi. Izgradnja doma će se financirati kroz donacije, brojne dobrotvorne aktivnosti, europske fondove i osnivanje zaklade, a otvaranje ove humanitarne ustanove očekuje se  2021. godine, priopćili su iz udruge 'fra Mladen Hrkać'. "Dom fra Mladen Hrkać" sadržavat će 55 smještajnih jedinica različitih karaktera, a istovremeno će moći ponuditi smještaj i skrb za čak 220 osoba, uključujući smještajne jedinice za osobe s invaliditetom, kao i za one kojima je potrebna izolacija i karantena. Više o svemu saznala je kolegica Milka Rozić u razgovoru s dopredsjednicom Udruge. Poslušajte audiozapis.

 

novosti iz Crkve

Blagdan Svih svetih
Objavljeno 01.11.2017.
Sveta Faustyna Kowalska
Objavljeno 05.10.2017.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...