program uživo
15:45 Vijesti iz života Crkve
16:55 Vijesti iz Međugorja

Hod za život, obitelj i Hrvatsku

Hod za život, obitelj i Hrvatsku

Hod za život, obitelj i Hrvatsku

Hod za život, obitelj i Hrvatsku miroljubivi je hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima.  U Hrvatskoj se održava od prošle godine. Sutra 20. svibnja s početkom u 10 sati u Hodu mogu sudjelovati svi koji se nađu u Zagrebu i Splitu.  Hodom za život želi se podsjetiti da je svaki ljudski život jedinstven i nezamjenjiv te da od začeća do prirodne smrti ima neotuđivo dostojanstvo. Svako dijete – rođeno i ono koje još raste u tijelu svoje majke – treba čuvati i štititi – kao naše najvrjednije bogatstvo. Također se želi istaknuti da je demografsko pitanje trenutno najvažnije pitanje za Hrvatsku i njezinu budućnost.

U našem jutarnjeg programu kolegica Milka Rozić ugostila je dr. Željku Markić, predsjednicu Udruge U ime obitelji. Poslušajte audiozapis.

novosti iz Crkve

Svećeničko ređenje u Mostaru
Objavljeno 20.6.2017.
Proslava sv. Ante u Bugojnu
Objavljeno 13.6.2017.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...