program uživo
06:15 Jutarnja molitva
06:30 Pozdrav iz studija

Svećeničko ređenje u Mostaru

Svećeničko ređenje u Mostaru

MOSTAR – Đakon Mostarsko-duvanjske biskupije vlč. Marin Krešić i trojica đakona iz Hercegovačke franjevačke provincije: fra Alen Pajić, fra Augustin Čordaš i fra Zvonimir Pavičić bit će zaređeni za svećenike (prezbitere) u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve u nedjelju 25. lipnja 2017.

Obred svećeničkoga ređenja započet će u 10 sati, a predvodit će ga mjesni biskup msgr. Ratko Perić.“Žetva je velika, ali radnika malo. Molite dakle Gospodara žetve da pošalje radnike u žetvu svoju” (Lk 10,2) Uključimo u svoje molitve sve ovogodišnje ređenike. Neka im Gospodin uvijek bude putokaz u njihovom svećeničkom životu i radu. (cnak.ba)

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...