program uživo
')">
')">

Počeo 29. susret hrvatskih misionarki i misionara u Šibeniku

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Počeo 29. susret hrvatskih misionarki i misionara u Šibeniku

Svečanim misnim slavljem u šibenskoj katedrali sinoć je započeo 29. susret hrvatskih misionarki i misionara. Svetu misu predslavio je hvarsko-bračko-viški biskup i predsjednik vijeća HBK za misije mons. Slobodan Štambuk uz koncelebraciju šibenskog biskupa mons. Tomislava Rogića, nacionalnog ravnatelja Papinskih misijskih djela (PMD) u Hrvatskoj vlč. Antuna Štefana, nacionalnog ravnatelja PMD-a u BiH mons. Luke Tunjića, misionara iz cijeloga svijeta i dijecezanskih ravnatelja PMD iz Hrvatske i BiH. Prilog o ovom događaju za naš program pripremila je kolegica Ana-Marija Buntić koja se ovih dana nalazi u Šibeniku, tekst čitala kolegica Višnja Spajić. Poslušajte audiozapis.

Za naslovnu fotografiju zahvaljujemo Lidiji Pavlović Grgić iz Katoličkog tjednika.