program uživo
03:10 Uvijek nedjeljom
05:30 Krunica - Radosna otajstva

Međugorje je u meni ponovno probudilo zanemareni svećenički poziv

Međugorje je u meni ponovno probudilo zanemareni svećenički poziv

Međugorje je u meni ponovno probudilo zanemareni svećenički poziv

U Međugorju je u subotu 8. srpnja misnim slavljem u 11 sati završio 22. međunarodni seminar za svećenike, na kojemu se okupilo 253 svećenika, đakona i bogoslova iz 25 zemalja. Seminar je vodio  don Ivan Filipović, duhovnik zajednice Cenacolo, a  koordinirao  je fra Marinko Šakota, međugorski župnik. Tema seminara bila je  „Da ljubav vaša sve više raste“. Osim na predavanjima, sudionici su seminara sudjelovali i na redovitom molitveno-liturgijskom programu u župi. 

Iz daleke Afrike iz grada Abidjan, gl. grada Obale Bjelokosti po treći je put na seminar za svećenike došao pater Desire, na slici desno. O svojoj zemlji, svećiničkom pozovu i iskustvu sudjelovanja na seminaru s njim je razgovarala kolegica Vedrana Vidović. Poslušajte što je kazao.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...