program uživo
02:15 Glazba
03:15 Agape

Međugorje je u meni ponovno probudilo zanemareni svećenički poziv

Međugorje je u meni ponovno probudilo zanemareni svećenički poziv

Međugorje je u meni ponovno probudilo zanemareni svećenički poziv

U Međugorju je u subotu 8. srpnja misnim slavljem u 11 sati završio 22. međunarodni seminar za svećenike, na kojemu se okupilo 253 svećenika, đakona i bogoslova iz 25 zemalja. Seminar je vodio  don Ivan Filipović, duhovnik zajednice Cenacolo, a  koordinirao  je fra Marinko Šakota, međugorski župnik. Tema seminara bila je  „Da ljubav vaša sve više raste“. Osim na predavanjima, sudionici su seminara sudjelovali i na redovitom molitveno-liturgijskom programu u župi. 

Iz daleke Afrike iz grada Abidjan, gl. grada Obale Bjelokosti po treći je put na seminar za svećenike došao pater Desire, na slici desno. O svojoj zemlji, svećiničkom pozovu i iskustvu sudjelovanja na seminaru s njim je razgovarala kolegica Vedrana Vidović. Poslušajte što je kazao.

novosti iz Crkve

Blagdan Svih svetih
Objavljeno 01.11.2017.
Sveta Faustyna Kowalska
Objavljeno 05.10.2017.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...