program uživo
12:35 Nagradna petica
13:00 Vijesti

Počivao u miru Božjem...

Počivao u miru Božjem...

Počivao u miru Božjem...

Jutros oko 9 sati blago je u Gospodinu preminuo ugledni svećenik fra Bonaventura Duda, član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda sa sjedištem u Zagrebu u 94. godini života, 76. redovništva i 68. svećeništva. Bio je jednostavna i sveta života. Bio je teolog, bibličar, profesor-emeritus Sveučilišta u Zagrebu, prevoditelj, poliglot, pisac i pjesnik, kateheta, pedagog, skladatelj, dopisni član HAZU, zanosni propovjednik Božje riječi i poznavatelj Međugorja. U emisiji Popodnevni mozaik prisjetili smo ga se kroz ono što je 2006.govorio u našem programu. Danas, kada su u Međugorju deseci tisuća mladih sudionika 28. međunarodnog festivala mladih podsjetimo na njegove riječi  kako su u povijesti poznati veliki pokreti u Crkvi koje je pokrenula Marija. Poslušajte audiozapis koji je iz arhive Radiopostaje MIR Međugorje pripremila kolegica Višnja Spajić. 

novosti iz Crkve

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...