program uživo
12:35 Nagradna petica
13:00 Vijesti

Proslava patrona župe Bijeljina

Proslava patrona župe Bijeljina

Proslava patrona župe Bijeljina

Danas, na blagdan Blažene Djevice Marije Kraljice, župa Prečistog Srca Marijina u Bijeljini proslavit će svoj patron i 130 godina od blagoslova novoizgrađene crkve . Misno slavlje u 11 sati predvodit će mons. dr. Stanislav Hočevar, beogradski nadbiskup. Ovom prigodom u našem jutarnjem program govorili smo o ovoj župi, njezinom životu i specifičnostima. „Stanovništvo je toliko izmiješano tako da nerijetko ni oni sami ne znaju za svoje podrijetlo“, reći će župnik koji želi dobrodošlicu svima koji dođu u crkvu. A u jedinome ministrantu vidi znak nade i vjeruje u budućnost. Kolegica Milka Rozić razgovarala je s vlč. Marko Zubak, župnikom ove župe. Poslušajte audiozapis.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...