program uživo
02:15 Glazba
03:15 Agape

Proslava patrona župe Bijeljina

Proslava patrona župe Bijeljina

Proslava patrona župe Bijeljina

Danas, na blagdan Blažene Djevice Marije Kraljice, župa Prečistog Srca Marijina u Bijeljini proslavit će svoj patron i 130 godina od blagoslova novoizgrađene crkve . Misno slavlje u 11 sati predvodit će mons. dr. Stanislav Hočevar, beogradski nadbiskup. Ovom prigodom u našem jutarnjem program govorili smo o ovoj župi, njezinom životu i specifičnostima. „Stanovništvo je toliko izmiješano tako da nerijetko ni oni sami ne znaju za svoje podrijetlo“, reći će župnik koji želi dobrodošlicu svima koji dođu u crkvu. A u jedinome ministrantu vidi znak nade i vjeruje u budućnost. Kolegica Milka Rozić razgovarala je s vlč. Marko Zubak, župnikom ove župe. Poslušajte audiozapis.

novosti iz Crkve

Blagdan Svih svetih
Objavljeno 01.11.2017.
Sveta Faustyna Kowalska
Objavljeno 05.10.2017.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...