program uživo
06:30 Pozdrav iz studija
07:20 Vjera, znanje i spoznaja

Duhovna obnova hercegovačkih trećara

Duhovna obnova hercegovačkih trećara

Duhovna obnova hercegovačkih trećara

Ljudevit IX., kralj Francuske koji je živio u 13. stoljeću, među franjevcima poznat jednostavno kao sv. Ljudevit, časti se kao zaštitnik Franjevačkog svjetovnog reda.

Bio je tipičan predstavnik onakvoga kršćanstva koje na vjernika stavlja velike zahtjeve i koje traži žrtve, a od djetinjstva je imao samilosti prema siromasima i patnicima. Blagdan mu je 25. kolovoza.  Na njegov dan članovi Franjevačkog svjetovnog reda okupe se na duhovnoj obnovi. A danas u emisiji Popodnevni mozaik doznali smo gdje se trećari iz Hercegovine okupljaju ove godine i o čemu će posebno promišljati. Kolegica Milka Rozić razgovarala je s fra Antoniom Šakotom, duhovnim asistentom FSR-a i Frame. Poslušajte audizapis.

novosti iz Crkve

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...