program uživo
02:15 Glazba
03:15 Glazba

Redovnički dan na Humcu

Redovnički dan na Humcu

Redovnički dan na Humcu

Proroštvo, bliskost i nada- riječi su koje je papa Franjo istaknuo i razložio u govoru svećenicima, redovnicima i redovnicama u Rimu u povodu zaključenja Godine posvećenoga života. U vašem svakodnevnom apostolatune dopustite da vas uvjetuje dob ili brojčano stanje. Ono što više znači jest sposobnost ponoviti svoj prvotni ''da'' na Isusov poziv. Naš posvećeni život ima smisla zato što nas bivanje s Isusom suobličuje njemu, čini nas Crkvom, darom za čovječanstvo, istaknuo je tom prigodom, među ostalim, papa Franjo.

U audiozapisu poslušajte osvrt s redovničkog dana, koji je u organizaciji viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH održan u subotu 9.rujna na Humcu. Prilog je pripremila kolegica Milka Rozić.

 

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...