program uživo
12:35 Nagradna petica
13:10 Obavijesti i najave

Kip sv.Leopolda u Međugorju

Kip sv.Leopolda u Međugorju

Kip sv.Leopolda u Međugorju

Uzor ispovjednika, herojski službenik sakramenta pomirenja i pokore, skromni kapucin iz Herceg Novog koji je većinu svoga života proveo u Padovi mireći ljude s Bogom, sv. Leopold Bogdan Mandić, ponovno je ovih dana u središtu pozornosti. Mnogi su častili relikvije njegova neraspadnutog tijela u nekoliko hrvatskih gradova i u njegovu rodnom Herceg Novom. Sv. Leopold, kao apostol Božjega milosrđa, bio je i jedan od zaštitnika jubilarne svete godine milosrđa.

Milosrđe Božje u sakramentu pomirenja iskusiše mnogi i u Međugorju koje prozvaše ispovjedaonicom svijeta. A kip sv. Leopolda kraj ispovjedaonica već dva desetljeća kao da potiče na molitvu i pomirenje s Bogom.

Danas u emisiji Međugorske minute kolegica Milka Rozić razgovarala je s fra Ivanom Landekom, hercegovačkim fratrom na službi u Posušju, koji je bio međugorski župnik u vrijeme postavljanja kipa sv. Leopolda kraj ispovjedaonica u Međugorju. Poslušajte audiozapis.

novosti iz Crkve

Danas je Papin dan
Objavljeno 13.3.2018.
Gospa od Brze Pomoći
Objavljeno 08.1.2018.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...