program uživo
02:15 Glazba
03:15 Glazba

Naša slušateljica iz Australije o iskustvu Međugorja

Naša slušateljica iz Australije o iskustvu Međugorja

Marija Tomić rođena je u Sinju, ali već 35 godina živi u Melbournu, u Australiji. Iako živi u toj dalekoj zemlji naša je redovita slušateljica, podupirateljica i vjerna međugorska hodočasnica. Prvi put u Međugorje došla je s prijateljicom. 1995.godine. Kaže kako do tada nije dobro prakticirala svoju vjeru, a nakon izmoljene Devetnice u Međugorju, u kojoj je svaki dan išla na Podbrdo i na Križevac zadobila je mnoge milosti, a posebno je zahvalna za milost da je njena kći nakon hodočašća  u Međugorje dobila i prvo dijete, nakon 9 godina braka. S gđom.Marijom razgovarala je naša kolegica Dragana Pavlović. Razgovor poslušajte u audiozapisu.

novosti iz Crkve

Sv. Ilija prorok, zaštitnik BiH
Objavljeno 20.7.2018.
Sv.Petar i Pavao
Objavljeno 29.6.2018.

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...