program uživo
12:35 Nagradna petica
13:10 Obavijesti i najave

Svake godine nastojimo pohoditi Međugorje...

Svake godine nastojimo pohoditi Međugorje...

Svake godine nastojimo pohoditi Međugorje...

„Svake godine nastojimo pohoditi Međugorje“, kazao nam je vlč. Josip Žagar, župnik župe Majke Božje Fatimske u Lukavcu, mjestu između Zagreba i Velike Gorice.

Tako je nedavno na hodočašće u Međugorje došao zajedno sa sadašnjim župljanima iz spomenute župe, ali i s onima iz župa u kojima je ranije služio – župa sv. Pape Ivana XXIII. u Zagrebu i sv. Josipa Grubišno Polje. Kazao je kako je tih četerdesetak hodočasnika nedavno hodočastilo u Fatimu u povodu 100. obljetnice Gospinih ukazanja, u Lisabon, Santiago de Compostelu te da je dolazak u Međugorje zapravo završetak te jedne hodočasničke cjeline. Posjetili su i Široki Brijeg, te svoje dojmove podijelili s kolegicom Višnjom Spajić. Poslušajte audiozapis.

novosti iz Crkve

Danas je Papin dan
Objavljeno 13.3.2018.
Gospa od Brze Pomoći
Objavljeno 08.1.2018.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...