program uživo
15:45 Vijesti iz života Crkve
16:10 Pozdrav iz studija

Hvala vam!

Hvala vam!

Iako se još nisu slegli dojmovi od proslave našeg 20.rođendana kroz par riječi se želimo osvrnuti na tu veliku obljetnicu.

Najprije od svega hvala dragom Bogu i našoj Majci Mariji čiji nas zagovor i zaštita prati kroz sve ove godine, ali hvala i vama dragi podupiratelji i slušatelji, čitatelji naše web stranice, facebook pratitelji.

Bez vaše nesebične potpore i ljubavi koju nam pružate kroz svih ovih 20 godina danas ne bi bili to što jesmo- obiteljski radio, prepoznatljiv po kršćanskim vrijednostima koje njeguje, radio koji donosi utjehu i nadu, radio koji informira, ali i formira.

Naš radijski slavljenički program toga dana odisao je samom ljubavlju, nitko nije štedio na riječima pohvale, na riječima ohrabrenja, na lijepim željama i poticajima na buduću ustrajnost. 

U dvorani Ivana Pavla II. uz zbor Izvor iz Zagreba održala se naša svečana proslava na kojoj smo ugostili naše prijatelje, suradnike i podupiratelje.

Bila je to nezaboravna večer u koju je uloženo mnogo rada, truda i emocija, večer u kojoj smo disali kao jedno skupa s vama.

S tim emocijama ulazimo u treće desetljeće vjerujući kako nećemo iznevjeriti vaše povjerenje koje ste nam ukazivali tijekom svih ovih godina.

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...