program uživo
17:55 Vijesti iz Međugorja
17:58 Gospina poruka

Molitveni doček Nove godine u Međugorju

Molitveni doček Nove godine u Međugorju

U Međugorju se očekuje mnogo hodočasnika iz cijeloga svijeta za molitveni doček Nove godine. Molitveni program počinje molitvom krunice u 17 sati. Sveta misa zahvalnica za 2017. godinu je u 18 sati, a nakon svete mise zajednica "Cenacolo" uprizoruje žive jaslice na prostoru ispred crkve sv. Jakova. Molitveno bdijenje počinje u 22 sata.  Nakon bdijenja je misno slavlje u 23:30 sati.

I ove godine moguće je pratiti program, slikom i tonom, u dvorani  sv. Ivana Pavla II. A naša radiopostaja Mir, program će prenositi uživo.

U ponedjeljak, 1. siječnja 2018. je  i svetkovina Blažene Djevice Marije Bogorodice i građanska Nova Godina. Svete mise u župnoj crkvi u Međugorju su u 7,8,11 i 18 sati, a na filijalama (Miletina, Vionica i Šurmanci) u 11 sati. Nakon večernje svete mise(oko 19 sati) bit će još jednom uprizorene žive jaslice.

 

medjugorje.hr

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...