program uživo
11:20 Međugorske minute
11:50 Duhovna pjesma dana

Djeca darivaju Isusa

Djeca darivaju Isusa

Božić je blagdan Božjeg darivanja sebe u Isusu nama ljudima. Zato ove godine iz Župnog ureda Međugorje pozivaju djecu do 9. razreda da prema Gospinoj želji pripreme dar Isusu i donesu ga na MLADENCE, u četvrtak, 28. 12. 2017. u 15 sati, kada će u župnoj crkvi biti  sveta misa za djecu. Taj dar će djeca nakon svete mise donijeti pred jaslice ispred crkve te nakon što članovi zajednice Cenacolo uprizore  “ŽIVE JASLICE” ,darovati ga malom Isusu. Potom će članovi MARIJINIH RUKU uzeti te darove i odnijeti ih Isusu - djeci koja su siromašna, bolesna, bez roditelja i potrebna naše pomoći diljem Hercegovine i Bosne. Dar može biti paketić,u kojeg ćemo staviti nešto od srca, za Isusa –djecu u potrebi (čokolada, keks, odjeća, obuća). Ono što treba vama, treba i njima. Neka u paketiću bude i pismo Isusu, tj. djetetu koje će dobiti taj dar. Dragi roditelji, objasnite svojoj djeci i pomozite im da pripreme dar. Radujemo se tom događaju! Što je o ovom događaju rekao fra Marinko Šakota našem kolegi Draganu Soldi, poslušajte u audiozapisu.

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...