program uživo
22:00 Dnevnik radio Vatikana
22:30 Molitva povečerja

Dubravka i Gordan:"Dugo smo planirali i konačno postali vaši podupiratelji"

Dubravka i Gordan:"Dugo smo planirali i konačno postali vaši podupiratelji"

Uoči proslave i dočeka Nove godine u Međugorju naše radijske prostorije posjeliti su Dubravka i Gordan Martinović koji žive i rade u Njemačkoj, a porijeklom su iz Livna odnosno Mostara. Dugo su planirali postati naši članovi podupiratelji ali su ih uvijek neke dodatne obveze ometali u tome. Sretni su jer su to sada, na svom hodočašću u Međugorju, učinili. Kolegici Višnji Spajić ispričali su kako i zašto slušaju naš radio,kada su se odlučili postati podupiratelji, kakva im je bila protekla godina te su spomenuli jednu korizmenu odluku koja im je učinila Uskrs mnogo radosnijim. Što je točno bilo, poslušajte u audiozapisu.
 

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...