program uživo
')">
')">

Hajdete za mnom i učinit ću vas ribarima ljudi!

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).

Hajdete za mnom i učinit ću vas ribarima ljudi!

Izađite iz lađe svoje sigurnosti i zaboravite dlanove žuljave od ribarenja i nezasitnog gomilanja; oni će sada krutu i istrošenu mrežu zamijeniti nježnim dodirima.

Razvežite užad što vas veže za komade kopna i stijena, vezan ne možeš kročiti za mnom.

Jer Put je moj pjeskovit i u nedogled se pruža, malo neshvatljiv i puno nepredvidiv.

Koliko je more Galilejsko toliko će biti velika djela vaša i svježinu poput jutarnje rose donosit će ovomu svijetu, samo ako povjerujete.

 Jer rođen si za nešto čudesno i ja ti to pokazati mogu. Vrijedan si i dostojan, ruke su tvoje stvorene da djeluju, izgrađuju i nezamislivo stvaraju. I pozvan si!

Kažem ti: „Hajde za mnom!“ - ja ću te voditi.

Ljude treba 'loviti'. Strpljivo, tiho, neprestano i uporno. Ne gledajući na sat i ne brojeći vrijeme, kao vješti mornar koji cijelu noć čeka i čeka... Bez megafona i buke, reklama i najave, u tišini i blagosti.

Tako se na pučini lovi riba, tako se u životu 'love' ljudi; vjerno i snažno, nadajući se da će tvoja potraga uloviti dragocjenost.

Budi ribar koji će u ljudima prepoznati mene i udicom ih spasiti od gorostasa ovoga svijeta.

Budi ribar koji će sebi dovući i spasiti one koji su svjesni da bez mene ne mogu, a od mene bježe.

Hajde za mnom!

 

Tebe zovem!

Kolumnist: 
Hajdete za mnom i učinit ću vas ribarima ljudi!