program uživo
15:45 Vijesti iz života Crkve
16:10 Pozdrav iz studija

Matura za 5!

Matura za 5!

Prije tri godine na društvenoj mreži Facebook osnovana je grupa pod nazivom “Matura za 5” putem koje je nekoliko žena iz Mostara u međusobnoj suradnji prikupilo haljine, odjela, cipele, nakit i sve ono što je potrebno kako bi srednjoškolcima, koji nisu u mogućnosti da troškove mature snose sami, omogućili da zablistaju na maturalnoj večeri.Ovo je treća godina rada ove grupe, u početku su se bazirali samo na Hercegovačko-neretvansku županiju, ali njihova akcija u međuvremenu se proširila na cijelu BiH te su tako prošle godine pomogli 132 maturanata iz BiH te dvjema maturanticama iz Hrvatske.Više o ovoj akciji našoj kolegici Ivani Grbavac, kazala je Mateja Lovrić, jedna od organizatorica. Poslušajte audiozapis.

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...