program uživo
23:00 Klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom sakramentu
02:15 Glazba

Matura za 5!

Matura za 5!

Matura za 5!

Prije tri godine na društvenoj mreži Facebook osnovana je grupa pod nazivom “Matura za 5” putem koje je nekoliko žena iz Mostara u međusobnoj suradnji prikupilo haljine, odjela, cipele, nakit i sve ono što je potrebno kako bi srednjoškolcima, koji nisu u mogućnosti da troškove mature snose sami, omogućili da zablistaju na maturalnoj večeri.Ovo je treća godina rada ove grupe, u početku su se bazirali samo na Hercegovačko-neretvansku županiju, ali njihova akcija u međuvremenu se proširila na cijelu BiH te su tako prošle godine pomogli 132 maturanata iz BiH te dvjema maturanticama iz Hrvatske.Više o ovoj akciji našoj kolegici Ivani Grbavac, kazala je Mateja Lovrić, jedna od organizatorica. Poslušajte audiozapis.

Novosti iz Međugorja

Prvi dani trijeznosti u Međugorju
Objavljeno 19.4.2018.
Dječji Uskrsfest
Objavljeno 18.4.2018.

novosti iz Crkve

Danas je Papin dan
Objavljeno 13.3.2018.
Gospa od Brze Pomoći
Objavljeno 08.1.2018.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...