program uživo
22:30 Molitva povečerja
23:00 U Očevoj ruci

Matura za 5!

Matura za 5!

Prije tri godine na društvenoj mreži Facebook osnovana je grupa pod nazivom “Matura za 5” putem koje je nekoliko žena iz Mostara u međusobnoj suradnji prikupilo haljine, odjela, cipele, nakit i sve ono što je potrebno kako bi srednjoškolcima, koji nisu u mogućnosti da troškove mature snose sami, omogućili da zablistaju na maturalnoj večeri.Ovo je treća godina rada ove grupe, u početku su se bazirali samo na Hercegovačko-neretvansku županiju, ali njihova akcija u međuvremenu se proširila na cijelu BiH te su tako prošle godine pomogli 132 maturanata iz BiH te dvjema maturanticama iz Hrvatske.Više o ovoj akciji našoj kolegici Ivani Grbavac, kazala je Mateja Lovrić, jedna od organizatorica. Poslušajte audiozapis.

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...