program uživo
02:15 Oaza života
03:15 Popsacro val

Tragovi jednog života: fra Bazilije Pandžić

Tragovi jednog života: fra Bazilije Pandžić

„U jedanaestoj godini života pošao sam u gimnaziju. Od tada sam veći dio svake godine bio odsutan iz svoga rodnog mjesta. Iako sam se od vremena do vremena vraćao svojoj rodnoj kući, već tada sam bio svjestan da ću svoje rodno mjesto zauvijek ostaviti, ali gdje god sam kasnije bio, na svoje sam rodno mjesto često mislio i prema njemu druga mjesta uspoređivao“ – zapisao je hercegovački franjevac fra Bazilije Pandžić u uspomenama naslovljenima TRAGOVI JEDNOG ŽIVOTA.
A njegovo rodno mjesto, njegovi Drinovci, priredilo mu je iznenađenje za 100. rođendan – Zbornik njemu u čast. Ponešto iz toga bogatoga života pokušali smo predstaviti u emisiji Miris zavičaja od 11. veljače 2018.

Emisiju poslušajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=kOTSRyRm72g&feature=youtu.be

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...