program uživo
18:00 Krunica - izravni prijenos iz crkve sv.Jakova
19:00 Sv.misa - izravni prijenos iz crkve sv.Jakova

Fotografija- posao, poslanje, hobi i velika ljubav

Fotografija- posao, poslanje, hobi i velika ljubav

U Međugorskim minuta redovito govorimo o Međugorju kroz razgovore s hodočasnicima, govorimo o brojnim događanjima, donosimo vam različite priloge i priče o Međugorju! A danas nam je gost bio mladi fotograf iz međugorske župe Mateo Ivanković, inače i službeni fotograf našeg radija. Mateo je dugogodišnji fotograf koji bilježi povijest ovoga mjesta svojim fotoaparatom. No, to mu nije samo posao nego  - poslanje, hobi, velika ljubav. Nije mu problem za dobru fotografiju ustati se u svitanje ili otići kasno u noći na brdo Ukazanja kako bi zabilježio posebne trenutke. Više poslušajte u audiozapisu u razgovoru koji je za vas pripremio kolega Dragan Soldo.

novosti iz Crkve

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...