program uživo
12:35 Nagradna petica
13:10 Obavijesti i najave

Fotografija- posao, poslanje, hobi i velika ljubav

Fotografija- posao, poslanje, hobi i velika ljubav

Fotografija- posao, poslanje, hobi i velika ljubav

U Međugorskim minuta redovito govorimo o Međugorju kroz razgovore s hodočasnicima, govorimo o brojnim događanjima, donosimo vam različite priloge i priče o Međugorju! A danas nam je gost bio mladi fotograf iz međugorske župe Mateo Ivanković, inače i službeni fotograf našeg radija. Mateo je dugogodišnji fotograf koji bilježi povijest ovoga mjesta svojim fotoaparatom. No, to mu nije samo posao nego  - poslanje, hobi, velika ljubav. Nije mu problem za dobru fotografiju ustati se u svitanje ili otići kasno u noći na brdo Ukazanja kako bi zabilježio posebne trenutke. Više poslušajte u audiozapisu u razgovoru koji je za vas pripremio kolega Dragan Soldo.

novosti iz Crkve

Danas je Papin dan
Objavljeno 13.3.2018.
Gospa od Brze Pomoći
Objavljeno 08.1.2018.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...