program uživo
18:00 Krunica - izravni prijenos iz crkve sv.Jakova
19:00 Sv.misa - izravni prijenos iz crkve sv.Jakova

Godišnja skupština Humanitarne udruge Fra Didak Buntić

Godišnja skupština Humanitarne udruge Fra Didak Buntić

Redovita godišnja skupština Humanitarne udruge 'Fra Didak Buntić' održat će se danas na Čerinu. Program započinje u 17 sati kad će svi članovi moći obnoviti svoju članarinu, a potom u 18 sati slavit će se sv.misa za sve članove i dobročinitelje te za sve pokojne članove udruge.  Podsjećamo, Humanitarna udruga 'Fra Didak Buntić'  osnovana je 2011. godine s ciljem pomaganja starijim, bolesnim i nemoćnim osobana na prostoru cijele Hercegovine. Kroz svoj dugogodišnji rad besplatno iznajmljuje bolesničke krevete, hodalice, štake i još nekoliko pomagala koja koriste bolesnicima. Prostorije udruge nalaze se u Dragićini općina Čitluk, a više o svemu  možete pronaći i na facebook strenici  Humanitarna udruga 'Fra Didak Buntić'.  

S fra Mikom Stojićom,  predsjednikom Udruge, razgovarala je s Ivana Čilić.

novosti iz Crkve

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...