program uživo
18:00 Krunica - izravni prijenos iz crkve sv.Jakova
19:00 Sv.misa - izravni prijenos iz crkve sv.Jakova

Članovi Austrijske biskupske konferencije borave u BiH

Članovi Austrijske biskupske konferencije borave u BiH

Do 8. ožujka u Sarajevu Austrijska biskupska konferencija održava svoje redovito proljetno zasjedanje. Na zasjedanju sudjeluju članovi Austrijske biskupske konferencije na čelu s kardinal Christophom Schönbornom, predsjednikom Austrijske biskupske konferencije i bečkim nadbiskupom. Ovo zasjedanje članovi ABK iskoristili su da se upoznaju i sa životom Crkve u Bosni i Hercegovini. Danas su posjetili Predsjedništvo BiH, susreli su se s vjerskim predstavnicima u njihovim sjedištima, te su posjetili i visokog predstavnika u BiH. Opširnije poslušajte u audiozapisu. Kolega Dragan Soldo razgovarao je s mons. Ivom Tomaševićem, generalnim tajnikom BKBiH.

novosti iz Crkve

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...