program uživo
12:35 Nagradna petica
13:10 Obavijesti i najave

Članovi Austrijske biskupske konferencije borave u BiH

Članovi Austrijske biskupske konferencije borave u BiH

Članovi Austrijske biskupske konferencije borave u BiH

Do 8. ožujka u Sarajevu Austrijska biskupska konferencija održava svoje redovito proljetno zasjedanje. Na zasjedanju sudjeluju članovi Austrijske biskupske konferencije na čelu s kardinal Christophom Schönbornom, predsjednikom Austrijske biskupske konferencije i bečkim nadbiskupom. Ovo zasjedanje članovi ABK iskoristili su da se upoznaju i sa životom Crkve u Bosni i Hercegovini. Danas su posjetili Predsjedništvo BiH, susreli su se s vjerskim predstavnicima u njihovim sjedištima, te su posjetili i visokog predstavnika u BiH. Opširnije poslušajte u audiozapisu. Kolega Dragan Soldo razgovarao je s mons. Ivom Tomaševićem, generalnim tajnikom BKBiH.

novosti iz Crkve

Danas je Papin dan
Objavljeno 13.3.2018.
Gospa od Brze Pomoći
Objavljeno 08.1.2018.

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...