program uživo
22:00 Dnevnik radio Vatikana
22:30 Molitva povečerja

Započeli "Dani zdravlja" mjerenjem tlaka i šećera u krvi

Započeli "Dani zdravlja" mjerenjem tlaka i šećera u krvi

Udruga studenata zdravstvenih studija (HSSA) organizira Dane zdravlja povodom Svjetskog dana zdravlja na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, u trajanju od pet radnih dana, tijekom kojih svaki dan ima svoj program. Prvi dan obilježen je besplatnim mjerenjem krvnog tlaka i provjerom šećera u krvi na 3 lokacije: na kampusu Sveučilišta u Mostaru i Rodoču te na Španjolskom trgu.

HSSA je nevladina, neprofitna studentska organizacija koja je osnovana u travnju 2013. godine. Osnovna djelatnost Udruge jest promicanje zdravstvene struke, očuvanje interesa studenata Fakulteta, povezivanja s kolegama u zemlji i inozemstvu, razmjena studentskih iskustava te ostvarivanje mogućnosti daljnjeg profesionalnog usavršavanja. S glasnogovornikom ove organizacije razgovarala je kolegica Ana-Marija Buntić. Poslušajte audiozapis.

 

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...