program uživo
06:15 Jutarnja molitva
06:30 Pozdrav iz studija

Put Njegov i roda našega

Put Njegov i roda našega

Uoči glasovanja o ratifikaciji Istambulske konvencije u Saboru RH u emisiji Susret Radiopostaje Mir Međugorje 9. travnja 2018. fra Miroslav Bustruc pročitao je tekstove postaja Puta križa – Put Njegov i roda našega. Napisao ga je u jubilejskoj 2000. godini, potaknut napadima na vrjednote obrambenog domovinskog rata. Tada su vjernici laici pokrenuli akciju "hrvatski molitveni sabor" s ciljem da snagom molitve, ljubavi i istine brane ono što nam je Gospodin uz cijenu toliko prolivene krvi, suza i molitve darovao, a to je vjera i Domovina. Iako u uskrsnom vremenu, budući da su opet napadnute vrednote, odlučili smo ostati u molitvi Puta križa s nadom u Uskrsnuće.

Emisiju Susret poslušajte ovdje.

 

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...