program uživo
23:00 Molitva za obraćenje i mir
02:15 Glazba

Put Njegov i roda našega

Put Njegov i roda našega

Put Njegov i roda našega

Uoči glasovanja o ratifikaciji Istambulske konvencije u Saboru RH u emisiji Susret Radiopostaje Mir Međugorje 9. travnja 2018. fra Miroslav Bustruc pročitao je tekstove postaja Puta križa – Put Njegov i roda našega. Napisao ga je u jubilejskoj 2000. godini, potaknut napadima na vrjednote obrambenog domovinskog rata. Tada su vjernici laici pokrenuli akciju "hrvatski molitveni sabor" s ciljem da snagom molitve, ljubavi i istine brane ono što nam je Gospodin uz cijenu toliko prolivene krvi, suza i molitve darovao, a to je vjera i Domovina. Iako u uskrsnom vremenu, budući da su opet napadnute vrednote, odlučili smo ostati u molitvi Puta križa s nadom u Uskrsnuće.

Emisiju Susret poslušajte ovdje.

 

Novosti iz Međugorja

Prvi dani trijeznosti u Međugorju
Objavljeno 19.4.2018.
Dječji Uskrsfest
Objavljeno 18.4.2018.

novosti iz Crkve

Izdvojeno iz programa

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...

Želite li dan započeti uz poticajne duhovne misli koje u programu za vas priređuju svećenici i časne sestre?

Duhovni poticaj- živo vrelo, slušajte od ponedjeljka do subote u 3:00h, te u 7:10h.

Pitajte svećenika

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...