program uživo
02:15 Oaza života
03:15 Popsacro val

Rodna ideologija – konačni obračun s čovjekom

Rodna ideologija – konačni obračun s čovjekom

,,Odlučujuća bitka između Gospoda i Sotonina carstva vodi se o braku i obitelji”, naglašava se u pismu sestre Lucije iz Fatime koje se nalazi u arhivu Instituta Ivan Pavao II. za proučavanje braka i obitelji. Potvrđuje li to i ovo vrijeme, kada se na dnevnom redu Sabora RH našla rasprava o ratifikaciji Istanbulske konvencije?

Oazi života, emisiji obiteljskih tema Radiopostaje Mir Međugorje 12. travnja 2018., o temi Rodna ideologija – konačni obračun s čovjekom govorio je  Zvonko Franc, diplomirani teolog, gl. urednik portala www.biramdobro.com .

Naime taj je portal objavio predavanje koje je kardinal Robert Sarah, prefekt Kongregacije za bogoštovlje i disciplinu sakramenata, održao 1. lipnja 2016. godine na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu. U tom iznimno zanimljivom i opsežnom predavanju naslovljenom – Obitelj naspram rodne ideologije. Sveti Ivan Pavao II.: „Budućnost čovječanstva ovisi o obitelji“, kardinal Sarah analizira rodnu ideologiju od njezina nastanka do posljedica za čovjeka i društvo. Poslušajte naglaske ovdje.

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...