program uživo
06:15 Jutarnja molitva
06:30 Pozdrav iz studija

Moris: Zbog droge i alkohola sam ušao u Zajednicu koja mi je otvorila put do krštenja

Moris: Zbog droge i alkohola sam ušao u Zajednicu koja mi je otvorila put do krštenja

Moris je tridesetogodišnji mladić koji je sa 7 godina ostao bez majke, s 13 godina je imao prvi kontakt s drogom, a sa 26 godina je ušao u Zajednicu Cenacolo u Međugorje. Ističe kako nije bilo lako nakon 13 godina života u tami izaći u svijetlo ali ipak postoji način izlaska i kada ste na samome dnu. Moris je potekao iz mješovite obitelji, u kojoj je jedino baka molila, a majka muslimanka i otac katolik su uglavnom vjeru doživljavali za Uskrs i Božić. Kaže kako je zbog droge  i alkohola ušao u Zajednicu koja mu je otvorila put do krštenja i ostalih svetih sakramenata. Svoju životu priču ispričao je kolegici Mariji Dugandžić u emisiji Zrcalo. Emisiju poslušajte na ovom ovdje.

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...