program uživo
22:00 Dnevnik radio Vatikana
22:30 Molitva povečerja

Večeras predstavljanje knjige: Sveta zemlja knjiga sjećanja

Večeras predstavljanje knjige: Sveta zemlja knjiga sjećanja

Večeras, 30. svibnja, u Dvorani Ivana Pavla II. u Međugorju s početkom u 20:00 sati održat će se  promocija knjige fra Antonija Šakote ''Sveta Zemlja - knjiga sjećanja'' . U programu sudjeluju fra Antonio Šakota, fra Ante Vučković i Davor Ljubić.

''Tekstovi koje fra Antonio donosi u svojoj knjizi plod su njegova trogodišnjeg studija u Jeruzalemu, ali u njima se nalazi puno više od povijesnog, arheološkog i inog znanja koje je tijekom studija stekao. Jer, oni su ponajprije plod njegove hodočasničke duše kojoj ta mjesta nisu bila samo predmet intelektualnog promatranja i studiranja, već živa knjiga sjećanja, na kojoj se fra Antonio sam napajao, a sad svoje bogato iskustvo želi podijeliti s čitateljima.'', riječi su fra Ivana Dugandžića zapisane u predgovoru knjige.

A što je autor kazao o knjizi i večerašnjem predstavljanju poslušajte u audiozapisu.

 

 

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...