program uživo
')">
')">

Književnik Đuro Vidmarović: "U Međugorje sam počeo dolaziti u vrijeme komunizma!"

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Književnik Đuro Vidmarović: "U Međugorje sam počeo dolaziti u vrijeme komunizma!"

Početkom kolovoza na radiju nas je posjetio književnik Đuro Vidmarović, predsjednik Društva hrvatskih književnika. U Hercegovini je boravio na poziv organizatora književno – glazbene manifestacije „Susreti pod hrastom“ koja je i ove godine održana u župi sv. Stjepana Prvomučenika u Čerinu, a bila je posvećena liku i djelu fra Šimuna Šite Ćorića. Tada je s nama podijelio svoja razmišljanja o hrvatskoj književnosti, o statusu DHK-a, te je govorio o književnosti kršćanskog nadahnuća. Rado je s nama podijelio svoje iskustvo Međugorja u kojem je, kako je kazao kolegici Vedrani Vidović, počeo dolaziti još u vrijeme komunizma. Poslušajte audiozapis.