program uživo
06:15 Jutarnja molitva
06:30 Pozdrav iz studija

Nakon hodočašća u Međugorje otvorena rana na leđima moje kćeri počela je zacjeljivati

Nakon hodočašća u Međugorje otvorena rana na leđima moje kćeri počela je zacjeljivati

Sredinom srpnja na radiju nas je posjetila obitelj Filipović iz Gorjana kod Đakova. Došli su zahvaliti Gospi, za kako kažu ozdravljenje svoje jedanaestogodišnje kćeri Kristine. Kristina je rođena s dijagnozom mielomeningokela. Riječ je o rascijepu kralježnice. Kristina je rođena s otvorenom ranom na leđima koju je nosila devet godina i dva mjeseca, sve do prije dvije godine. U kolovozu 2016.  na Kristinin deveti rođendan obitelj je došla u Međugorje i kako svjedoče po povratku kući rana je počela zarastati. Nakon dva mjeseca rana je potpuno zarasla,što je potvrdila i Kristinina liječnica. S gospođom Slavicom, gospodinom Željkom i malom Kristinom razgovarala je kolegica Vedrana Vidović, koja je na početku razgovora zamolila gospođu Slavicu da kaže nekoliko riječi o samoj dijagnozi od koje boluje malena Kristina. Njihovo svjedočanstvo poslušajte u ovom zapisu. 

 

 

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...