program uživo
')">
')">

„Obitelj - stup društva, kako odgovoriti izazovima današnjice?“

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
„Obitelj - stup društva, kako odgovoriti izazovima današnjice?“

U Međugorju će se u petak, 21. rujna, održati javna tribina pod nazivom „Obitelj - stup društva, kako odgovoriti izazovima današnjice?“ u organizaciji Obiteljskog savjetovališta Međugorje i župnog ureda, a 22. i 23. rujna, u subotu i nedjelju, održat će se obiteljski seminar. Mjesto održavanja i tribine i seminara je Dvorana Ivana Pavla II. Događaji su otvoreni svim posjetiteljima, s napomenom , ako ćete sudjelovati na seminaru, da se prijavite radi organizacijskih razloga. Prijave se mogu izvršiti na broj 063 407 888 ili mailom na osmedjugorje@gmail.com . Namjera je organizatora kroz ova dva događaja ukazati na jedinstvenu i nezamjenjivu ulogu obitelji u društvu. Smatraju kako je važno obitelji pružiti potporu i ohrabrenje na njezinu putu trajnog odgoja i rasta u vjeri, a kako bi se zaštitila od negativnih trendova današnjice.  Posjetitelji će moći čuti stručna predavanja, iskustva, sudjelovati na radionicama, molitvenom programu ...  

Događaje je najavila u Međugorskim minutama RMM psihologinja Ana Lovrić, a razgovor možete poslušati u audiozapisu.