program uživo
22:00 Dnevnik radio Vatikana
22:30 Molitva povečerja

Marija Ćuk: ''Gospe, sad i više nikad ti neću doći na nogama!''

Marija Ćuk: ''Gospe, sad i više nikad ti neću doći na nogama!''
Već 21 godinu družimo se s emisijom Hodočasnik Kraljice Mira, urednice i voditeljice Huanite Dragićević koja nam iz tjedna u tjedan donosi hodočasničke priče i svjedočanstva. Ovaj put gošća joj je bila Marija Ćuk iz Posušja, osoba koja inspirira i nadahnjuje svojom teškom životnom pričom.
S 23 godine 2004. doživjela je prometnu nesreću  koja ju je prikovala za kolica.
Te godine kad je nastradala išla je s društvom  pješice u Međugorje,  no u putu je izvrnula nogu  te je u Međugorje stigla stopirajući. Stigavši pred međugorsku crkvu izrekla je rečenicu: ''Gospe, sad i više nikad ti neću doći na nogama!''
Ovo uistinu potresno svjedočanstvo o životu bez Boga, o teškom životnom križu i pronalasku ponovnog smisla možete poslušati u zapisu.

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...