program uživo
06:00 Gospina poruka i pjesma Majci Mira
06:15 Jutarnja molitva

Njemačka bdije i moli za spas nerođenih

Njemačka bdije i moli za spas nerođenih

Munchen, Frankfurt i Pforzheim tri su grada u Njemačkoj u kojima se bdije i moli za spas narođenih. Molitelji u nekim gradovima prolaze strašne progone i napade. U Frankfurtu su molitelji jedno vrijeme bili na meti sotonista, u Pforzheimu svakodnevno na mjesto bdijenja dolaze demonstranti, no, ne odustaju. Molitva je njihovo oružje protiv pobačaja. Inače, Inicijativa "40 dana za život " u Njemačkoj započela je 2016.  u Munchenu zahvaljujući Hrvatima. O tom miroljubivom bdijenju u Njemačkoj kolegici Ana-Mariji Buntić govorila je gđa. Sanela Mlinarić, nacionalna voditeljica Inicijative u Njemačkoj. Razgovor poslušajte u audiozapisu.

Foto galerija: 

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...