program uživo
02:15 Oaza života
03:15 Popsacro val

Muž mi je pokušavao reći istinu o sebi, ali ga nisam čula

Muž mi je pokušavao reći istinu o sebi, ali ga nisam čula

Marijana živi, radi i djeluje u zajednici Cenacolo već dvije i pol godine, a ušla je u zajednicu zbog problema s ovisnošću koje je imao njen muž.

U braku su dobili curicu, te je nakon 3 godine braka saznala da je muž ovisnik o heroinu. Probleme su pokušali riješiti uz različite terapije, lijekove, razgovore i iako svi ti načini nisu bili od koristi, on je odbijao ući u zajednicu. Tek kad je pred njega postavila uvjet - razvod ili zajednica, otišao je i život im se svima promijenio.

Marijana je kolegici Mariji Dugandžić u emisiji Zrcalo ispričala kako joj je muž pokušavao reći istinu o sebi, ali ga ona nije čula jer je bila zaokupljena nastojanjima svijetu prikazati njihov idealan brak. Heroin uništava život, a metadon ono što je ostalo od tog života.

Poslušajte ovo snažno životno svjedočanstvo ovdje.

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...