program uživo
')">
')">

Muž mi je pokušavao reći istinu o sebi, ali ga nisam čula

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Muž mi je pokušavao reći istinu o sebi, ali ga nisam čula

Marijana živi, radi i djeluje u zajednici Cenacolo već dvije i pol godine, a ušla je u zajednicu zbog problema s ovisnošću koje je imao njen muž.

U braku su dobili curicu, te je nakon 3 godine braka saznala da je muž ovisnik o heroinu. Probleme su pokušali riješiti uz različite terapije, lijekove, razgovore i iako svi ti načini nisu bili od koristi, on je odbijao ući u zajednicu. Tek kad je pred njega postavila uvjet - razvod ili zajednica, otišao je i život im se svima promijenio.

Marijana je kolegici Mariji Dugandžić u emisiji Zrcalo ispričala kako joj je muž pokušavao reći istinu o sebi, ali ga ona nije čula jer je bila zaokupljena nastojanjima svijetu prikazati njihov idealan brak. Heroin uništava život, a metadon ono što je ostalo od tog života.

Poslušajte ovo snažno životno svjedočanstvo ovdje.