program uživo
06:00 Gospina poruka i pjesma Majci Mira
06:15 Jutarnja molitva

Mons. Henryk Hoser uputio poruku bračnim parovima u Međugorju

Mons. Henryk Hoser uputio poruku bračnim parovima u Međugorju

Sinoćnjom svetom misom, koju je predvodio mons. Henryk Hoser, apostolski vizitator, u 18h započela 19. Međunarodna duhovna obnova za bračne parove, koja će trajati do 10. studenoga. Tema ovogodišnje  međunarodne duhovne obnove za bračne parove je Živjeti od Božje riječi „Tada im otvori pamet da razumiju Pisma“ (Lk 24, 45) u Gospinoj školi. Ovogodišnji predavači su dr. Jozefina Škarica i fra Marinko Šakota, međugorski župnik. Do sada je registrirano 300 sudionika iz Belgije, Nizozemske, SAD, Libanona, Italije, Poljske, Mađarske, Slovačke, Latvije, Ukrajine, Austrije, Njemačke, Slovenije, Hrvatske i BiH. Osim bračnih parova, na seminaru su i devetorica svećenika, koji u svojim zemljama rade s bračnim parovima, a na ovaj seminar su došli kao pratnja. U zapisu poslušajte sinoćnju propovijed mons. Henryka Hosera.

 

 

 

 

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...