program uživo
22:00 Dnevnik radio Vatikana
22:30 Molitva povečerja

Prof.Baković u Blistavom dječjem osmijehu: Neverbalno nasilje - emocionalno nasilništvo

Prof.Baković u Blistavom dječjem osmijehu: Neverbalno nasilje - emocionalno nasilništvo

Do sada, kroz informativno edukativnu rubriku Blistavi dječji osmijeh govorili smo o: dječjim pravim nekad i sad, o nasilju među vršnjacima, o fizičkom nasilju, o verbalnom nasilju među djecom i jutros o neverbalnom nasilju. Ideja je kroz ove rubrike svakodnevno ukazivati na probleme s kojima se djeca danas susreću te uz preporuke i savjete psihologinje Ankice Baković naučiti kako se nositi s negativnim ponašanjima, kako riješiti neke negativne situacije i kako ih spriječiti. Projekt Blistavi dječji osmijeh organiziramo u suradnji s SP Jurišić Mostar u povodu Međunarodnog dana djeteta i dječjih prava. O jutrošnjoj temi poslušajte u zapisu.

 

 

 

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...