program uživo
02:15 Oaza života
03:15 Popsacro val

S.Silvana Rozić: "Najteže mi je bilo kad su zatvorili fra Jozu Zovku..."

S.Silvana Rozić: "Najteže mi je bilo kad su zatvorili fra Jozu Zovku..."
U emisiji Zrcalo ovaj ponedjeljak urednica i voditeljica Marija Dugandžić je razgovarala sa č.s.Silvanom Rozić na temu Međugorje 37 godine milosti, jesmo li razumjeli i prihvatili, Župa i Crkva u Hrvata općenito i odjeci u svijetu. 
S.Silvana u razgovoru ističe: "Najteže svih ovih godina mi je bilo kada su zatvorili fra Jozu Zovku. Prigodom suđenja u Mostaru, mi časne sestre smo slušale izvana presudu, a pored svake od nas je bio po jedan špijun. Vođe komunističke partije su došle iz  Sarajeva slušati presudu u koloni od desetak crnih, luskuznih limuzina ….Posjetila sam fra Jozu i u zatvoru u Foči. Bio je tako veseo kao da nije zatvoru nego u Međugorju…" Cijeli razgovor poslušajte u zapisu.
 

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...