program uživo
22:00 Dnevnik radio Vatikana
22:30 Molitva povečerja

Program molitvenog dočeka Nove godine u Međugorju

Program molitvenog dočeka Nove godine u Međugorju

Molitveni program u ponedjeljak (31. 12. 2018.) počinje molitvom krunice u 17 sati. Sveta misa zahvalnica za 2018. godinu je u 18 sati, a nakon svete mise zajednica "Cenacolo" uprizoruje žive jaslice na prostoru ispred crkve sv. Jakova.

Molitveno bdijenje počinje u 22 sata.  Nakon bdijenja je misno slavlje u 23,30, a predvodi ga apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini mons. Luigi Pezzuto. I ove godine moguće je pratiti program slikom i tonom preko uobičajenih internetskih stranica, na ekranima izvan crkve, te na velikome platnu u dvorani  sv. Ivana Pavla II. I radiopostaja Mir prenosit će uživo program.

Apostolski Nuncij predvodit će misno slavlje i u utorak, 1. siječnja 2019. u 11 sati, na svetkovinu Marije Bogorodice i Svjetski dan mira. Na Novu godinu, poslije večernje svete mise oko 19 sati, još jednom će biti uprizorene žive jaslice. (medjugorje.hr)

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...