program uživo
')">
')">
11:50 Duhovna pjesma dana
12:00 Zvona, Anđeo Gospodnji i Gospina poruka

Čestitka i zahvala mons. Henryka Hosera na svetkovinu Marije Bogorodice

Čestitka i zahvala mons. Henryka Hosera na svetkovinu Marije Bogorodice

Na kraju današnje mise u 11 sati, na svetkovinu Marije Bogorodice, mons Henryk Hoser uputio je prigodnu čestitku i zahvalu koju donosimo u cijelosti:

''Svetkovina Marije Bogorodice,  koju slavimo u Međugorju dobila je jedno posebno značenje. Naša župa živi intezivno marijansko štovanje i časti Majku Božju u Njezinu poslanju Kraljice mira.

Od srca zahvaljujem Njegovoj Ekselenciji, Apostolskom Nunciju Mons. Luigi Pezzuto, za njegovu nazočnost među nama i što je predslavio dvije glavne sv. Mise: polnoćku i župnu sv. Misu. U njegovoj pratnji je njegov tajnik Mons. Henryk Jagodzinski, koji danas slavi rođendan, 50 godina života. Monsinjore, sretan Vam rođendan!

Sudjelovanje Apostolskog Nuncija na svetkovini u Međugorju snažno pokazuje pastorlanu skrb Pape Franje prema ovome mjestu međunarodnih hodočašća i prema župljanima prožetima dubokom vjerom.

Osim toga zahvaljujem ocu Provincijalu, fra Miljenku Šteki, koji nam se pridružio, i svim franjevcima, čuvarima župe sv. Jakova.

Svima vama, od srca upućujem želje za novo vrijeme: sreće, radosti, puno nade za miran život tijekom cijele godine Gospodnje 2019. Kraljice mira, moli za nas!''