program uživo
22:00 Dnevnik radio Vatikana
22:30 Molitva povečerja

Ana Buntić: Osvrt na molitveni doček Nove godine u Međugorju

Ana Buntić: Osvrt na molitveni doček Nove godine u Međugorju

Mnogi mladi odlučuju se za doček Nove godine u Međugorju u molitvi i slavljenju euharistije. Duhovnu obnovu za mlade organizirala je za svoje članove i ove godine Udruga hrvatskih amaterskih kulturno-umjetničkih društava u BiH, od 30. prosinca do 2. siječnja. U pozivu na obnovu stoji: „Vođeni Božanskim milosrđem, velikim zanimanjem i odazivom na duhovno zajedništvo, UHAKUD u BiH Vas poziva da dođete i osjetite istinsku ljubav Božju i ljubav koju Vam može pružiti bližnji, istinsko zajedništvo i snagu koja će Vas voditi putem Božje pobjede“. Tim povodom, a kao osvrt na molitveni doček Nove godine u Međugorju, kolega Andrija Šego razgovarao je s Anom Buntić, sudionicom ove posebne duhovne obnove. Poslušajte.

 

 

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...