program uživo
06:00 Gospina poruka i pjesma Majci Mira
06:15 Jutarnja molitva

Nadbiskup Hoser susreo se s načelnikom Čitluka

Nadbiskup Hoser susreo se s načelnikom Čitluka

Apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser posjetio je Općinu Čitluk te se susreo s općinskim načelnikom Marinom Radišićem.

Na sastanku je nadbiskup Hoser upoznao Radišića s ulogom apostolskog vizitatora koju mu je povjerio papa Franjo, iznio svoje dojmove o župi Međugorje, te govorio o plodovima Međugorja i planovima vezanim za izgradnju svetišta.

Načelnik Radišić svog je gosta upoznao s osnovnim karakteristikama općine Čitluk, a govoreći o aktivnostima jedinice lokalne samouprave Radišić je poseban naglasak stavio na aktivnosti vezane za unaprjeđenje infrastrukture u župi Međugorje koju svake godine posjeti veliki broj hodočasnika.

Mons. Hoser i Radišić, govoreći o planovima za buduće razdoblje, izrazili su spremnost na zajedničku suradnju kako bi se župa Međugorje nastavila razvijati na radost župljana koji u njoj žive, ali i kako bi župa Međugorje mogla pružiti što bolje uvjete hodočasnicima koji svakodnevno posjećuju tu župu, priopćeno je iz Općine Čitluk, a prenosi Fena.

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...