program uživo
06:00 Gospina poruka i pjesma Majci Mira
06:15 Jutarnja molitva

Kockanje - put u propast

Kockanje - put u propast

Javna tribinu "Kockanje - put u propast" održana je u Mostaru u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak - Glavne podružnice Mostar u suradnji s Hrvatskim domom "Herceg Stjepan Kosača". Voditelj Kluba liječenih ovisnika o kocki iz Mostara, spec. traumatske psihologije prof. Marko Romić govorio je o porastu broja ljudi koji imaju problem s pataloškim kockanjem te razlozim zbog kojih osoba postane kockara.

Prof. Marko Romić je dugi niz godina voditelj Kluba liječenih ovisnika o kocki. Ovaj klub trenutačno broji 25 patoloških kockara. Do sada je kroz taj klub prošlo njih više stotina od čega ih je oko 110 koji su se zadržali barem nekoliko mjeseci.

Novosti iz Međugorja

Izdvojeno iz programa

Svaki ponedjeljak u 8:20 emitiramo rubriku Pitajte svećenika. Rubrika je tu u kojoj svećenici odgovaraju na Vaša pitanja, koja postavljate tijekom tjedna. Pitanja mogu biti anonimna, a možete ih slati putem elektroničke pošte (...

Riječ kao lijek je kratka poticajna rubrika koju možete poslušati u programu Radiopostaje Mir Međugorje svakim danom osim nedjelje u 11:55h i 19:15h. 

Rubriku vodi i uređuje Ivana Grbavac.

Prava je riječ u pravo vrijeme kao čaša vode u...